تبدیل درب معمولی به ضد صدا یا عایق صدا

تبدیل درب معمولی به ضد صدا یا عایق صدا

همیشه صدای مزاحم حس ناخوشایندی ایجاد می‌کند و می‌تواند در محیط زندگی یا کسب و کار شما وضعیت استرس‌زایی به وجود بیاورد. یکی از راه‌های برطرف کردن این مشکل، به کارگیری درب‌های ضد صدا یا همان درب های عایق صدا است. با این حال بسیاری از درب‌های منازل یا محل کار معمولی بوده و قابلیت جذب اصوات را ندارند. در نتیجه اصوات ناخوشایند و مزاحم به راحتی شنیده شده و تمرکز و آرامش شما را از بین می‌برند. اما جای نگرانی نیست، زیرا امکان تبدیل درب معمولی به ضد صدا وجود دارد. در این مطلب از درب کشویی رادنوسازه به شما توضیح خواهیم داد گه چگونه این کار را انجام دهید، پس با ما همراه باشید.

تبدیل درب معمولی به ضد صدا
تبدیل درب معمولی به ضد صدا

روش‌های تبدیل درب معمولی به ضد صدا

به طور کلی دو روش برای داشتن یک درب عایق صدا وجود دارد. اولین راه این است که مواد و پنل‌های عایق صدا را بر روی درب مورد نظر خود نصب کنید تا در نهایت یک درب آکوستیک برای خود داشته باشید. روش دوم ساده‌تر بوده و تنها با خرید یک درب عایق صدا و جایگزین کردن آن با درب معمولی انجام می‌شود. البته این روش هزینه‌ی بالایی دارد و طبیعتاً چندان به آن علاقه‌ای ندارید. در نتیجه نصب مواد جذب کننده صوتی بر روی درب، راه به صرفه‌تری است. این اقدامات کیفیت صوتی را در محیط کاری یا محل زندگی شما افزایش می‌دهد و از تاثیرات مخرب اصوات مزاحم محیطی می‌کاهد. ما در ادامه به این روش‌ها اشاره می‌کنیم.

استفاده از مواد عایق صوتی

اولین نکته برای تبدیل درب معمولی به ضد صدا این است که از مواد عایق صوتی باکیفیتی نظیر فوم صوتی، الیاف شیشه ای، پرزهای صوتی یا پنبه استفاده کنید. باید مواد و ابزار نامبرده به صورت لایه‌ای بر روی درب قرار بگیرند تا علاوه بر عایق صوتی، به صورت عایق حرارتی نیز عمل کنند.

استفاده از یک ورق فومی کمک می‌کند عملکرد صوتی درب افزایش یابد و ورود صدا به محیط کمتر شود. برای اینکار کافی است ورق فوم به ضخامت ۳ تا ۴ اینچ را به کمک چهارپیچ چوب و واشر بر سطح درب استفاده کنید. نحوه نصب این ورق فوم نیازمند اتصال دقیق و به کارگیری درست ابزار است. ممکن است درب شما دارای یک فضای خالی داخلی باشد. شما می‌توانید مواد جذب کننده صوتی را در این فضا تزریق کنید تا میزان ورود صدا کاهش یابد.

درب ریلی توکار

نصب درب‌های دوجداره

استفاده از درب‌های دوجداره نیز یک روش موثر برای جلوگیری از ورود صداهای ناخوشایند است. در بین دو لایه این دسته از درب ها، فضایی وجود دارد که به عنوان عایق صوتی عمل کرده و ورود اصوات مزاحم را تا حد قابل توجه‌ای کاهش می‌دهد.

استفاده از درزبند و یا مهره‌های صوتی

شما می‌توانید با نصب مهره‌های صوتی جهت تبدیل درب معمولی به ضد صدا استفاده کنید. این مهره‌ها در اطراف درب نصب می‌شوند تا فضاهای خالی را پر کنند تا در فرایند جذب صدا بهتر عمل کنند. استفاده از درزبندهایی مانند پنبه یا سیلیکون در بخش‌هایی که امکان ورود صدا وجود دارد، می‌تواند عملکرد عایق صوتی درب را افزایش دهد. این دسته از درزبندها قابلیت نصب و جداسازی راحتی دارند.

نصب پرده‌های آکوستیک

با نصب پرده‌های آکوستیک یا ضد صدا در قسمت‌های داخلی و خارجی، کمک می‌کند عملکرد درب معمولی شما همانند یک درب ضد صدا باشد. این دسته از پرده‌ها از موادی مانند فوم یا الیاف صوتی تشکیل شده‌اند که قابلیت جذب و کاهش صدای خوبی دارند.

درب فریم لس

تغییر مکان قطعات مختلف درب

این امکان وجود دارد که قطعات مختلف درب مانند دستگیره و قفل درب صداهای ناخوشایندی ایجاد کنند. در نتیجه مکان این قطعات باید تغییر پیدا کند تا کم‌ترین صدا تولید شود. 

تبدیل درب معمولی به عایق صدا
تبدیل درب معمولی به عایق صدا

آیا درب‌های آکوستیک عایق حرارتی نیز هستند؟

بر روی درب‌های ضد صدا، مهر و موم و عایق‌بندی‌های مختلف اجرا می‌شود که علاوه بر جذب صداهای خارجی، نقش ویژه‌ای در کیفیت هوا و کنترل درجه حرارت محیط دارند. شما با تبدیل درب معمولی به ضد صدا، سیستم‌های سرمایش در تابستان را بهتر از قبل مدیریت می‌کنید. در نتیجه دیگر نیازی ندارید که دائماً سیستم سرمایش را روشن نمایید. این مورد در فصول سرد سال برعکس عمل می‌کند. به بیان دیگر در زمستان گرم کردن خانه شما راحت‌تر خواهد بود. در کل عایق درب منزل کمک می‌کند مصرف انرژی ساختمان تا حد زیادی کاهش یابد.

جمع‌بندی

با تبدیل درب معمولی به ضد صدا، می‌توانید شادی و آرامش بیشتری را در فضای منزل یا محیط کار خود داشته باشید. با نصب درب‌های آکوستیک، دیگر نگرانی بابت صداهای مزاحم خارجی نداشته و با تمرکز بیشتری کارهای خود را انجام می‌دهید یا در منزل استراحت می‌کنید. چنانچه درباره درب‌های ضد صدا سوالاتی دارید، می‌توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر، از طریق پل‌های ارتباطی بیان شده با کارشناسان مجموعه رادنوسازه در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *